VELKOMMEN TIL VALBY BAKKEGÅRD 1

Ejerforeningen Valby Bakkegård 1 består af 80 lejligheder beliggende på Vestbanevej 12-22 og Banevolden 34-36 i Valby. Foreningen ligger lige op til Carlsbergkvarteret - stille og roligt men samtidig tæt på alt. Valby Langgade, Søndermarken, Spinderiet og Valby station nås på et par minutter til fods.

Valby er en administrativ bydel i København med 52.809 indbyggere (2016). Bydelen ligger få kilometer vest for det centrale København og grænser op til Vesterbro/Kongens Enghave, Frederiksberg, Hvidovre og Vanløse.

Valby var tidligere en del af Hvidovre Kommune, men indlemmedes i 1901 i Københavns Kommune.

Valby er blandt andet kendt for Valby Bakke, hvor Zoo-tårnet står, men også en stor del af Carlsberg og Nordisk Films studier er placeret i bydelen. Filmproduktioner som Olsen-banden, Matador og Midt om natten har deres udspring i Valby og fra den afdøde instruktør Erik Balling.

Bebyggelsen i Valby er fordelt nogenlunde ligeligt mellem etagebyggeri og villakvarterer. Nogle af boligområderne er Akacieparken, Brombærparken, Solbærparken – og Spinderiet, som både rummer boliger, butikker og kontorer.

Kilde: http://da.wikipedia.org/wiki/Valby

NYHEDER

21-09-2016

Renovering af Varmecentralen

Som en del af vores 10-års vedligeholdelsesplan har vi i de sidste uger fået udført et par opdateringer af varmecentralerne.

06-09-2016

Nye Switche / Hurtigere Internet

Der er blevet installeret nye switche, hvilket nu giver os adgang til den fulde hastighed.

24-08-2016

Gårddag 2016

Den 18. juni blev der igen afholdt gårddag i Valby Bakkegård 1.

Se alle nyheder